top of page
  • Foto van schrijverJochem

Grillig.eu is eindelijk daar!

Daar zijn we dan!

Naar een jaar lang verkocht te hebben op bol.com en het assortiment van 1 thermometer laten groeien naar 30+ artikelen is het zover, grillig.eu is online! Deze website wordt ons platform om jullie, de hobbychefs te helpen om nog meer uit keuken te halen. Grillig is er ten slotte van hobbychefs voor hobbychefs. Dit doen we met:


Een continu groeiend assortiment

Het delen van kennis en inspiratie

Een kijkje in de keuken

Transparantie vinden we heel belangrijk. Zo wil je bijvoorbeeld wanneer je iets eet ook graag weten wat er allemaal in zit en hoe dit culinaire wonder tot stand is gekomen. Bij Grillig gaan we een stap verder, we geven je een kijkje in de keuken van ons merk. We delen alle ins en outs van het starten (en laten groeien) van een bedrijf in deze sector. Je krijgt inzicht in onze grootste successen en de lastigste uitdagingen die wij op ons pad tegenkomen. Jullie krijgen als hobbychef de kans om onderdeel te worden van Grillig. Want zoals gezegd Grillig is van hobbychefs voor hobbchefs. Dit gaan we doen aan de hand van (blog)posts over onder andere:

  • Nieuwe producten

  • Informatie & Kennis

  • Nieuws over ons en de markt

  • Tips & Tricks

  • Een kijkje in de keuken van Grillig


Wij kunnen niet wachten naar wat 2022 en ver daarna jullie allemaal en ons gaat brengen, en zijn zeer benieuwd naar alle culinaire avonturen, ontdekkingen en bijzondere verhalen die jullie als hobbychef mee maken.


Met culinaire groet,


Grillig


181 weergaven0 opmerkingen
bottom of page