top of page

Pulled Pork Nacho's

Voorbereiding:

5 minuten

Kook tijd:

10 Minuten

Aantal porties:

3-4 Porties

Niveau:

Makkelijk

Over het recept

Til jouw borrel- en filmavonden naar een hoger niveau met deze Pulled Pork Nacho's! Let op, ze zijn sneller op dan je denkt!

Boodschappen

  • 1 Zak Nacho Chips (naar keuze)

  • 200gr Pulled Pork

  • 1 Rode Ui

  • 100gr geraspte kaas (wij raden Cheddar aan maar iedere kaas die smelt werkt)

  • 1 Handje Cherry Tomaten (een stuk of 10)

  • 2 Eetlepels BBQ Saus

  • Jalapeño pepers (naar smaak)

Bereiding

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200 graden en zoek een grote skillet of ovenschaal (het recept is gemaakt voor een skillet of ovenschaal van 25cm).


Stap 2

Snipper de rode ui en snijd de tomaatjes in kwartjes. Meng deze samen met de pepers en zet deze apart.


Stap 3

Doe de Pulled Pork in een andere schaal en meng hier de BBQ saus heen (let op, bevat de Pulled Pork al saus, dan kun je deze stap ook achterwegen laten. Als je extra saus wil kun je natuurlijk zoveel toevoegen als je wil!).

Stap 4

Meng de ui, tomaat en pepers door de nacho's en leg ongeveer een derde hiervan in de pan/schaal, bedek met een derde van je Pulled Pork mengsel en een derde van je kaas. Herhaal dit tot alles op is (Wil je een extra cheesy nacho's? Doe dan nog wat extra kaas boven op de pan/schaal voor deze de oven in gaat!)


Stap 5

Zet ze schaal in het midden van de voorverwarmde oven en wacht tot de kaas volledig gesmolten is en een licht krokant laagje aan de randen aan het vormen is (afhankelijk van de hoeveelheid en de soort kaas zal dit ongeveer 10-12 minuten duren). Serveer de nacho's direct!


Tip: Serveer de nacho's bijvoorbeeld met guacamole, salsa of crème fraîche.

bottom of page